Bij Bamboe design, een zeer fraaie zaak in Indonesische meubelen en accessoires, waan je je in Oosterse sferen. Je ziet er zeer speciale meubelen, voor het merendeel vervaardigt van bamboe. Meubelen voor onder meer de slaapkamer, woonkamer, eetkamer, serre- en veranda. Door eigen import van bamboemeubelen en lampen is Bamboe design erin geslaagd een geheel eigen collectie op te stellen en kan ingespeeld worden op speciale wensen tegen een scherpe prijs. Bamboe design biedt een stukje exclusiviteit voor het interieur, met aparte handgemaakte meubels en Nature design lampen.

In november 1997 is Bamboe design als v.o.f. begonnen met de import vanuit Indonesie en een showroom in de Prior van Milstraat 2a in Uden. In januari 2013 heeft Ger Busser de zaak overgenomen van Priscilla en in september 2013 is het bedrijf verhuisd naar Ravenstein, De Verver 4. In deze nieuwe showroom komen de meubels beter tot hun recht en kan men de meubels zien en beleven.

Bamboe design is geen gewone meubelzaak, maar onderscheidt zich door haar keuze van exotische en sfeervolle producten op woninginrichtinggebied. Warmte, sfeer en gezelligheid, dat is wat de meubels van Bamboe design uitstralen. Dat de klanten dit weten te waarderen, blijkt wel uit het grote aantal bezoekers, dat dagelijks de internetsite en de weg naar de zaak in Ravenstein weet te vinden. De kracht van Bamboe design zit in haar speciale en exclusieve aanbod.