Bamboe design is opgericht in november 1997 en in Uden begonnen. Ger Busser heeft, nadat hij al enige tijd voor Bamboe design werkzaam was geweest, Bamboe design in 2013 overgenomen.

Heel Nederland vol met meubels van bamboe, liefst de hele wereld. Dat is wat wij willen.
Bamboe is een mooi materiaal, met een natuurlijke en rustieke uitstraling. Omdat bamboe al na zo’n drie jaar groeien is te gebruiken als grondstof voor meubels en na het kappen nieuwe scheuten verder groeien, is bamboe de grondstof van de toekomst. Geen ontbossing, geen schade aan de natuur. Daarom verkopen wij bamboe meubels: duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke meubels.

Bamboe design biedt een stukje exclusiviteit voor het interieur, met handgemaakte design meubels en lampen. Bamboe design is geen gewone meubelzaak, maar onderscheidt zich door haar keuze van exotische en sfeervolle producten op het gebied van woninginrichting. Met de meubels en verlichting van Bamboe design creëer je een Oosterse sfeer in huis. Warmte en gezelligheid, dat is wat de meubels en accessoires uitstralen.

Bamboe design is gevestigd in Ravenstein, vlak bij het centrum en goed bereikbaar zowel met de auto als met de trein. In de zaak in Ravenstein kunt u de meubels zien en ervaren. Wilt u komen kijken? Maak dan een afspraak. Dat kan overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend. U bent van harte welkom!