Uw eigen unieke bamboe meubel

geplaatst in: Uncategorized | 0
Melvin Kolk van BambooBuilds:

Begin september 2022 kwam Melvin Kolk van BambooBuilds op bezoek bij Bamboe design. We hebben een inspirerend gesprek gehad. Melvin vertelde ons over zijn opleiding, zijn verblijf in Indonesië en de cursussen en workshops die hij heeft gevolgd in het werken met bamboe.

Eenmaal terug in Nederland volgde Melvin zijn passie: het ontwerpen van meubels van bamboe. Op de site van BambooBuilds staat zijn verhaal: hoe hij tot het ontwerpen van bamboe meubels is gekomen. Zijn eerste ontwerpen staan inmiddels op zijn site: BambooBuilds. Toen Melvin op zoek ging naar een bedrijf die de bamboe meubels kon laten maken in Indonesië en laten verschepen naar Nederland, kwam hij al snel bij Bamboe design terecht. De klik was er meteen!

Maatwerk kunnen leveren

De wens van Bamboe design is maatwerk te kunnen leveren aan klanten. Een kastje wat groter of kleiner of een bed iets hoger maken is eenvoudig. Maar wat als de klant een geheel nieuw ontwerp wil: uw eigen unieke bamboe meubel?
Dat was in het verleden wel eens lastig: hoe vertel je aan een fabriek aan de andere kant van de aardbol wat en hoe ze een nieuwe design meubel moeten maken, welke verbindingen moeten worden toegepast, hoe moet het meubel worden afgewerkt?

De samenwerking met BambooBuilds

Dankzij Melvin, zijn kennis en ervaring, kunnen wij u echt maatwerk leveren, uw eigen unieke bamboe meubel. We kunnen nu zeer goed uitgewerkte ontwerpen, zelfs in 3D, naar de fabriek sturen en zij hebben alle informatie die zij nodig hebben om het meubel zo te maken als de klant het wil. Bamboe design zorgt vervolgens voor het vervoer naar Nederland en bezorgt het meubel bij de klant.
Zo willen wij een nieuwe, unieke collectie bamboe meubels gaan creëren.

Wilt u ook een geheel eigen ontwerp bamboe meubel? Neem contact op met Bamboe design of met Melvin Kolk. Wij zorgen voor de rest!