Heel Nederland vol met bamboe

Heel Nederland vol met meubels van bamboe, liefst de hele wereld. Dat is wat wij willen.
Bamboe is een mooi materiaal, met een natuurlijke en rustieke uitstraling. Omdat bamboe al na zo’n drie jaar groeien is te gebruiken als grondstof voor meubels en na het kappen nieuwe scheuten verder groeien, is bamboe de grondstof van de toekomst. Geen ontbossing, geen schade aan de natuur. Daarom verkopen wij bamboe meubels: duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke meubels.  

Bamboe design biedt een stukje exclusiviteit voor het interieur, met handgemaakte design meubels en lampen. Bamboe design is geen gewone meubelzaak, maar onderscheidt zich door haar keuze van exotische en sfeervolle producten op het gebied van woninginrichting. Met de meubels en verlichting van Bamboe design creëer je een Oosterse sfeer in huis. Warmte en gezelligheid, dat is wat de meubels en accessoires uitstralen.

Over ons

Bamboe design is opgericht in november 1997 en in Uden begonnen. Ger Busser heeft, nadat hij al enige tijd voor Bamboe design werkzaam was geweest, Bamboe design in 2013 overgenomen.

Ger en Marieke tijdens de opening van de showroom in Ravenstein in 2013
Klik op ‘opening showroom Bamboe design‘ voor de opname van Omroep Walraven

Ger heeft in zijn jeugd een aantal jaren in Australië gewoond. De reis er naar toe ging per vliegtuig. Dat ging destijds nog met de nodige tussenstops, zo ook in India en Indonesië. De terugweg ging per boot, langs Indonesië, Afrika en door het Suezkanaal.
Terug in Nederland bleef zijn liefde voor het Oosten. Toen hij eenmaal de bamboe meubels had gezien bij Bamboe design werd hij helemaal enthousiast. Al snel stond zijn huis vol met bamboe meubels. Zijn droom kwam uit toen hij Bamboe design kon overnemen. Samen met zijn vrouw Marieke heeft hij Bamboe design voortgezet en samen blijven zij zoeken naar nieuwe designs en mooie accessoires.
Ger wil iedereen laten zien wat mogelijk is met bamboe en waarom bamboe meubels de beste meubels zijn.

Welkom bij Bamboe design

Bamboe design is gevestigd in Ravenstein, vlak bij het centrum en goed bereikbaar zowel met de auto als met de trein. In de zaak in Ravenstein kunt u de meubels zien en ervaren. Wilt u komen kijken? Maak dan een afspraak. Dat kan overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend. U bent van harte welkom!

Missie en visie

Bamboe design wil bijdragen aan een duurzame samenleving. Bamboe is de grondstof van de toekomst. De productie is milieuvriendelijk en bamboe kan veelzijdig worden toegepast. Met bamboe wordt niet alleen een natuurlijke en sfeervolle omgeving gecreëerd, maar is het ook milieubewust en duurzaam.

Beurzen

Bamboe design komt ook naar u toe. Wij zijn regelmatig te vinden op diverse beurzen door heel Nederland, met name op Pasar Malams. Op deze beurzen kunt u in een sfeervolle stand de meubels en accessoires bekijken. Op deze site, via de nieuwsbrief en op facebook wordt u op de hoogte gehouden van het beursprogramma. Wilt u graag de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@bamboedesign.nl en vraag of u de nieuwsbrief mag ontvangen. Via de nieuwsbrief wordt u ook op de hoogte gehouden van scherpe aanbiedingen!

Service

Op alle bamboe meubelen wordt drie jaar garantie gegeven. Mocht zich – ook na die tijd – onverhoopt een mankement voordoen, dan bieden wij een goede service.
Ons motto is: behandel de klant zoals je zelf ook wilt worden behandeld.

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Bamboe design is ook te vinden op:
www.wonen.nl
www.allesduurzaam.nl
www.meubelwinkel-info.nl
www.bedden-info.nl