Bij Bamboe design vindt u meubels gemaakt van een duurzame en milieuvriendelijke grondstof: bamboe.
Bamboe is een zeer mooi materiaal, met een natuurlijke, vriendelijke en rustieke uitstraling.

Bamboe design biedt een stukje exclusiviteit voor het interieur, met aparte handgemaakte meubels en design lampen. Bamboe design is geen gewone meubelzaak, maar onderscheidt zich door haar keuze van exotische en sfeervolle producten op het gebied van woninginrichting. Met de meubels en verlichting creëert men een Oosterse sfeer in huis. Warmte, sfeer en gezelligheid, dat is wat de meubels uitstralen. In onze showroom kunt u de meubels zien en ervaren.

Bamboe design levert zowel aan de groothandel als aan particulieren.

Missie en visie

Bamboe design wil bijdragen aan een duurzame samenleving. Bamboe is de grondstof van de toekomst. De productie is milieuvriendelijk en bamboe kan veelzijdig worden toegepast. Met bamboe creëren wij niet alleen een natuurlijke en sfeervolle omgeving, maar doen we dat ook milieubewust en duurzaam.

Ontstaan van Bamboe design:

Bamboe design bestaat sinds november 1997. Het bedrijf is begonnen in Uden en in september 2013 is het bedrijf verhuisd naar Ravenstein, De Verver 4, gelegen vlak bij het centrum van Ravenstein en goed bereikbaar zowel met de auto als met de trein.

Beurzen:

Bamboe Design is regelmatig te vinden op diverse beurzen door heel Nederland. Op deze beurzen kunt u in een sfeervolle stand de meubels en accessoires bekijken. Op deze site, via de nieuwsbrief en facebook wordt u op de hoogte gehouden van het beursprogramma. Wilt u graag de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@bamboedesign.nl en vraag of u de nieuwsbrief mag ontvangen. Via de nieuwsbrief wordt u ook op de hoogte gehouden van scherpe aanbiedingen!

Service:

Op alle meubelen wordt twee jaar garantie gegeven. Mocht zich onverhoopt een mankement voordoen, dan wordt er een goede service geboden.

Bamboe Design is ook te vinden op:

www.bedden-info.nl
www.wonen.nl
www.allesduurzaam.nl