Wat doen ze daar nou eigenlijk

geplaatst in: Uncategorized | 0
Uitzending Omroep Walraven

‘Wat doen ze daar nou eigenlijk’ is een serie uitzendingen op Omroep Walraven, een regionale zender, over bedrijven in en rond Ravenstein. De omroep is ook bij Bamboe design, gevestigd op De Verver 4 in Ravenstein, op bezoek geweest. De uitzendingen gaan over waar de bedrijven zich mee bezig houden, wat ze doen en bv hoe ze er toe gekomen zijn. Het is interessant, niet alleen voor de mensen die in of in de omgeving van Ravenstein wonen, maar ook voor de bedrijven die er gevestigd zijn. Zo kan iedereen zien en horen wat er in hun omgeving gebeurd.  Je ziet bedrijven waarvan je het bestaan niet wist of waarvan je niet wist wat ze daar nu eigenlijk deden.

Het interview

In het interview vertellen Ger en Marieke waar ze zich zoal mee bezig houden. In deze blog gaan we niet vertellen wat er allemaal gezegd wordt en te zien is, daarvoor kunt u op de volgende link klikken: https://www.omroepwalraven.nl/uitzending_gemist/5975/wat-doen-ze-daar-nou-eigenlijk-op-bezoek-bij-bamboedesign.html.

Uitzending Omroep Walraven
Uitzending Omroep Walraven

Het interview geeft een goed beeld van waar Bamboe design zich mee bezig houdt en hoe ze er werken. Het is een kijkje in de keuken van het bedrijf Bamboe design. Bij ‘Over ons’ ziet u een link naar een andere uitzending over Bamboe design bij Omroep Walraven, over de opening van de showroom in Ravenstein in 2013. Hier ziet u hoe Bamboe design in Ravenstein is begonnen.

De toekomst

Bij ‘Over ons’ leest u ook wat de missie en visie is van Bamboe design: Bamboe design wil bijdragen aan een duurzame samenleving. Bamboe is de grondstof van de toekomst. De productie is milieuvriendelijk en bamboe kan veelzijdig worden toegepast. Met bamboe wordt niet alleen een natuurlijke en sfeervolle omgeving gecreëerd, maar is het ook milieubewust en duurzaam. Dit vertellen Ger en Marieke telkens weer en zij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan een schonere toekomst.